Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
SEÇİM


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Yine bir seçim geldi kapımıza dayandı. Nedendir bilmiyorum ama, her seçimde kendimi bu ülkeden, bu insanlardan biraz daha uzaklaşmış ve yabancılaşmış hissediyorum.

Demokratikleşmenin en temel unsurlarından biri olan seçme ve seçilme hakkını kullanmak ve çıkan her sonuca rıza göstermek gerektiğinin bilincindeyim.

Fakat ben bu ülkede demokratik taammümlerin işletildiği konusunda pek iyimser değilim. Hileli seçimler yaşadığımız aşikardır. İktidarda kalmak uğruna yapılan tüm yanlışlar mubah görülüyor, gösteriliyor.

Bir başka konu, her partinin oy oranına göre hakkettiği seçim yardımıdır. Mevcut iktidar PKK temsilcisi bir partiye 92 milyon lira yardım yaparken, seçimlerin yeni partisi İYİ partiye yapılması gereken yardım, sırf programları engellemek ve seçim çalışmalarını baltalamak amacı ile verilmiyor.

İktidar imkanlarını yıllarca hem fetö ye hem de açılımcılara bir nimet gibi sunan zihniyet, bugün sırf seçimlerde kullanabileceği bir yalan bulamadığı için, muhalefeti terörist veya dinsiz konumuna sokabiliyor.

Sürekli iftira atarak politika olabilir mi. Bu millet bu durumda halen bu zalimlere oy veriyor ya, inanın çok zoruma gidiyor.

Gittikçe acımasızlaşan ve vicdani olan bütün özelliklerini terk etmiş, bu halkın gidişatına da tesir etmiş bu bağnaz ve yobazca tavırlar, geleceğimiz adına beni endişelendiriyor.

Bu halk bu kadar ayrışmamıştı. Bu kadar ötekileştirilmemişti. Sırf koltuklarının bekası için bu kardeşliğimizin altına dinamit koyuyorlar.

Dilleri zehir saçmakta, üslupları sokak ağzıyla yarışmakta ve dağarcıkları argo raconlarıyla dolu bir zihniyet bu güne kadar bu ülkede iktidara gelmemişti..

Bu ülkeyi bu şahsiyetlerden kurtarmak ve bir daha gelememek üzere tarih sayfalarına gömmemiz lazım. Bu vatan ancak o zaman kurtulur ve bu millet ancak o zaman refaha erer.

KALIN SAĞLICAKLA



Bu yazı 939 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI